Erhvervskørekort

Vi underviser i alle kategorier

Et erhvervskørekort til ethvert behov

Hos Tørslev Køreskole tilbyder vi specialiserede kurser til erhvervskørekort, som gør dig i stand til at køre forskellige typer køretøjer professionelt. Uanset om du har brug for et erhvervskørekort til at køre lastbil, bus eller andet, så sørger vi for, at du bliver rustet til at køre sikkert på vejene.

Har du spørgsmål eller ønsker du at tage dit erhvervskørekort hos os, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål. Du kan også tilmelde dig et hold med det samme – du kan se vores aktuelle holdstart på vores side her.

Du kan have tillid til os

Vores erfarne kørelærere sørger for, at du ikke kun lærer at betjene køretøjer, men at du også får en stor forståelse for gældende regler og sikkerhedsprocedurer. Vores mål er ikke kun at sikre, at du består alle prøver, men også at du bliver en sikker og kompetent chauffør i dit valgte erhverv, når du står med dit erhvervskørekort.

Vi prioriterer derfor høj kvalitet i al vores undervisning, så du kan føle dig fuldt forberedt, hver gang du sætter dig bag rattet. Vores undervisning er en kombination af teori og praksis, så du får en stor forståelse af de udfordringer og ansvar, der følger med som erhvervschauffører.

Vi har fleksible undervisningstider og tilbyder også lynkursus, hvis du står og har brug for et erhvervskørekort hurtigt og effektivt.

Hvad siger vores elever?

Professionel, lidt bestemt (behøves så gamle gutter som jeg kan forstå det) men også hyggelig undervisning både mht. det praktiske og det teoretiske. En helt igennem god oplevelse som gjorde at jeg fik mit C kørekort i hus uden problemer.

Kan kun anbefale Tørslev Køreskole.

Har lige bestået kørekort til vogntog hos Tørslev Køreskole.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem, de har en rigtig god tilgang til undervisningen, og er virkelig god til at sikre at stoffet forstås.

Rigtig god systematisk tilgang. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang.

Jeg kan varmt anbefale Tørslev Køreskole!

Kontakt os for at høre mere

Er du interesseret i at høre mere og tage et skridt mod dit erhvervskørekort? Vi har gennem mange år specialiseret os i at uddanne professionelle chauffører, og vi sørger derfor for at du bliver en dygtig og sikker chauffør.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os direkte på telefon 20 21 07 13 eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigt, så du kan komme i gang med dit erhvervskørekort.