C1 kørekort (Lille lastbil)

Tag et lille lastbil kørekort ved Tørslev Køreskole

Din vej til et C1 kørekort

Hos Tørslev Køreskole står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker at tage et C1 kørekort, så du kan køre en lille lastbil. Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål til os eller hvad et C1-kørekort indebærer – du kan også tilmelde dig et hold allerede i dag.

Hvad enten du skal bruge et lille lastbil kørekort (C1) til dit arbejde, fritid eller specielle begivenheder, sørger vi for, at du er grundigt forberedt til at køre sikkert på vejene. Derfor prioriterer vi høj kvalitet i al vores undervisning. Det giver både de bedste forudsætninger for dig samtidig med at det resulterer i sikre bilister på vejene.

For alle dem der har brug for et mindre lastbilkørekort, herunder eksempelvis:

Et lille lastbil kørekort hos os

Du skal være fyldt 18 år og have kørekort til personbil (B) for at kunne tage et lille lastbil kørekort (C1) hos os. Kørekortet er oplagt til dig, der har behov for at køre en lille lastbil op til 7,1 ton og ikke har behov for det helt store lastbil kørekort i kategori C.

Vores undervisning fokuserer ikke blot på at forberede dig på at bestå prøverne og erhverve dit kørekort. Vi lægger stor vægt på at sikre, at du er godt forberedt og klædt på til at køre sikkert og håndtere de forskellige trafiksituationer, der kan opstå.

Hvad siger vores elever?

Professionel, lidt bestemt (behøves så gamle gutter som jeg kan forstå det) men også hyggelig undervisning både mht. det praktiske og det teoretiske. En helt igennem god oplevelse som gjorde at jeg fik mit C kørekort i hus uden problemer.

Kan kun anbefale Tørslev Køreskole.

Har lige bestået kørekort til vogntog hos Tørslev Køreskole.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem, de har en rigtig god tilgang til undervisningen, og er virkelig god til at sikre at stoffet forstås.

Rigtig god systematisk tilgang. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang.

Jeg kan varmt anbefale Tørslev Køreskole!

Kontakt os og hør mere

Når du vælger at tage dit lille lastbil kørekort hos Tørslev Køreskole, vælger du samtidig et team af erfarne og dygtige kørelærer. Vores erfaring sikrer dig en optimal kombination af teoretisk viden og praktisk erfaring samt en undervisning der går i dybden med selv de mindste detaljer.

Vi sørger for at klæde dig godt på, så du føler dig sikker, når du kører på vejene. Ønsker du at tage dit lille lastbil kørekort hos os, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan booke din plads til næste hold online eller kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 20 21 07 13 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan, så du kan komme i gang med dit C1 kørekort med det samme.

Ofte stillede spørgsmål

Med et C1 kørekort bliver det muligt at føre køretøjer med en totalvægt mellem 3.500 kg og 7.500 kg, som typisk er større varevogne og mindre lastbiler. C1 kørekort er ideelt for dig, der har behov for at transportere større mængder gods og udstyr, der overstiger kapaciteten for et almindeligt kørekort til personbil.

Et C1 kørekort tillader dig at køre en lille lastbil med en vægt mellem 3.500 kg og 7.500 kg, hvor et C kørekort tillader kørsel af store lastbiler på en vægt på mere end 7.500 kg.

For at kunne få et C1 kørekort skal du være minimum 18 år gammel og have et gyldigt kørekort til personbiler (kategori B). Kontakt os endelig, hvis du ønsker at tage dit kørekort til lastbil hos os.