CE kørekort – Påhængsvogn til lastbil

Kør stor lastbil med anhænger

Opgrader til et CE kørekort

Har du allerede taget et lastbil kørekort (C), men vil gerne udvide med et CE kørekort, så du kan køre med anhænger på en stor lastbil? Vi tilbyder kørekort til ethvert behov og formål. Vi sørger for de bedste forudsætninger, så du kan køre sikkert og trygt på vejene.

Ønsker du at tage dit CE kørekort hos os eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os – vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål. Du kan også tilmelde dig en plads på et af vores hold her.

Hvad koster det?

Vi har et pakketilbud, når du vælger at tage et CE kørekort hos os. Det inkluderer:

  • 13 lektioner i teori eller til bestået (3 mdr)
  • 14 kørelektioner på vej
  • 4 kørelektioner på glatbane (KKA Sorø)
  • Samt 1 kørelektion til køreprøve

PAKKETILBUDDET KOSTER KR. 19.000,-

og kan efter aftale deles og betales af to gange á 9.500,-. Dertil kommer et par ekstra udgifter:

  • Kode til internettet: Kr. 500,-
  • Gebyr til Færdselsstyrelsen kat. C/E: Kr. 1170,-
  • Efterfølgende kørelektioner á 45 min. Pris: 750,-

Der tages forbehold for korrekturfejl og prisændringer på vores pakketilbud til CE kørekort. Vores bankoplysninger er: Danske Bank 3409-0011655017.

Hvad siger vores elever?

Professionel, lidt bestemt (behøves så gamle gutter som jeg kan forstå det) men også hyggelig undervisning både mht. det praktiske og det teoretiske. En helt igennem god oplevelse som gjorde at jeg fik mit C kørekort i hus uden problemer.

Kan kun anbefale Tørslev Køreskole.

Har lige bestået kørekort til vogntog hos Tørslev Køreskole.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem, de har en rigtig god tilgang til undervisningen, og er virkelig god til at sikre at stoffet forstås.

Rigtig god systematisk tilgang. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang.

Jeg kan varmt anbefale Tørslev Køreskole!

Tag dit kørekort hos os

Flere af vores tidligere elever taler varmt om vores engagerede kørelærere, deres professionalisme og deres evne til at formidle teori. Vi går meget op i at sikre, at du ikke kun består dine prøver, men at du også bliver en dygtig lastbilchauffør, der kan køre sikkert med anhænger med dit CE kørekort.

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at tage dit kørekort hos os, er du velkommen til at ringe på telefon 20 21 07 13 eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender retur til dig, så hurtigt vi kan.