D1E kørekort – Minibus med påhængsvogn

Blir klar til at køre en minibus trailer

Opgrader til et D1E kørekort

Har du allerede et D1 kørekort, men ønsker at udvide og opgradere til et D1E kørekort? Hos Tørslev Køreskole står vi klar til at hjælpe med denne opgradering, så du også kan køre med en minibus trailer. Uanset hvad du skal bruge kørekortet til, sikrer vi, at du bliver rustet og klædt på til at køre sikkert og trygt på vejene.

Er du i tvivl om noget eller ønsker du blot at komme i gang med at tage dit D1E kørekort, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan allerede nu booke din plads – se hvornår næste holdstart er her.

Pakketilbud på kørekort til minibus trailer (D1E)

  • 10 teorilektioner eller til bestået (3 mdr)
  • 6 kørelektioner på vej
  • samt 1 kørelektion til køreprøve

PAKKETILBUDDET KOSTER KR. 7.000,-

BETALING: Efter første teoriaften fremsendes faktura, til netto kontant betaling
Udgifter herudover:

  • Gebyr til Færdselsstyrelsen kat. D1-E: Kr. 1170,-

Efterfølgende kørelektioner efter behov á 45 min. Pris: 700,-

Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål.
Første aften bedes følgende medbragt: KØREKORT OG SUNDHEDSKORT.

Der tages forbehold for korrekturfejl og prisændringer

Hvad siger vores elever?

Professionel, lidt bestemt (behøves så gamle gutter som jeg kan forstå det) men også hyggelig undervisning både mht. det praktiske og det teoretiske. En helt igennem god oplevelse som gjorde at jeg fik mit C kørekort i hus uden problemer.

Kan kun anbefale Tørslev Køreskole.

Har lige bestået kørekort til vogntog hos Tørslev Køreskole.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem, de har en rigtig god tilgang til undervisningen, og er virkelig god til at sikre at stoffet forstås.

Rigtig god systematisk tilgang. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang.

Jeg kan varmt anbefale Tørslev Køreskole!

Vi klæder dig godt på

Med vores team af erfarne kørelærere sikrer vi, at hver elev modtager målrettet og undervisning af højeste kvalitet. Vi sørger for at skabe en undervisningsatmosfære, der er både motiverende og engagerende. Det gør vi for at sikre, at du føler dig parat og forberedt til at sætte dig bag rettet med dit kørekort og kører en minibus trailer. 

Tag dit D1E kørekort her

Når du tager dit kørekort hos os, sikrer vi at du er velforberedt til at køre sikkert og kan håndtere de trafiksituationer, der kan opstå når man eksempelvis kører en minibus trailer.

Ønsker du at tage dit kørekort hos os, er du velkommen til at kontakte os i dag. Du kan ringe til os på telefon 20 21 07 13 eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender retur, så hurtigt vi kan, så du kan komme i gang med dit D1E kørekort hurtigt.

Ofte stillede spørgsmål

Et D1E kørekort giver dig tilladelse til at køre minibusser med op til 17  passagerer med en større trailer/anhænger over 750 kg koblet på. Det kræver derfor, at du allerede har et D1 kørekort.

Med et D1 kørekort kan du køre minibusser med op til 17 passagerer inklusiv førersædet. D1E kørekortet udvider den tilladelse, så du også kan trække en trailer eller anhænger, der vejer over 750 kg.

Hos Tørslev Køreskole har vi et pakketilbud, når du ønsker et minibus trailer kørekort (D1E). Prisen for pakketilbuddet er 7.000 kroner. Dertil kommer ekstra gebyr til Færdselsstyrelsen samt eventuelle udgifter til ekstra køretimer. Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål til prisen eller os.