D1 kørekort (minibus)

Tag kørekort til minibus med Tørslev Køreskole

Kør minibus med D1 kørekort til 17 personer

Hos Tørslev Køreskole i Stenløse står vi klar til at tage imod dig, som ønsker at tage D1 kørekort, så du kan køre minibus. Uanset om du skal bruge minibus kørekort til arbejde, fritid eller specielle begivenheder, bliver du godt rustet til at komme sikkert ud på vejene.

Vores kørelektioner og undervisning handler ikke kun om at gøre dig klar til at bestå og få dit minibus kørekort. Det er mindst lige så vigtigt for os at ruste dig til at køre sikkert og være godt klædt på i forhold til andre bilister, passagerer og de mange forskellige trafiksituationer der kan opstå.

Du skal være fyldt 21 og have kørekort til personbil (B) for at tage kørekort til minibus (D1). Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere. Tilmeld dig allerede i dag.

Vores pakke til minibus kørekort inkluderer:

  • 16 teorilektioner eller til bestået (3 mdr)
  • 14 kørelektioner på vej
  • Glatbane 4 lektioner (KKA i Sorø)
  • Leje af minibus til køreprøven
  • Gebyr til Færdselsstyrelsen

Hvad siger vores elever?

Professionel, lidt bestemt (behøves så gamle gutter som jeg kan forstå det) men også hyggelig undervisning både mht. det praktiske og det teoretiske. En helt igennem god oplevelse som gjorde at jeg fik mit C kørekort i hus uden problemer.

Kan kun anbefale Tørslev Køreskole.

Har lige bestået kørekort til vogntog hos Tørslev Køreskole.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem, de har en rigtig god tilgang til undervisningen, og er virkelig god til at sikre at stoffet forstås.

Rigtig god systematisk tilgang. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang.

Jeg kan varmt anbefale Tørslev Køreskole!

Start en ny karriere med et D1 kørekort

At erhverve et D1 kørekort til minibus er ikke kun en døråbner til en ny verden af kørselsmuligheder, men også til nye karrieremuligheder i forbindelse med skoler, hos turistvirksomheder og mange andre steder rundt omkring i landet.

Kom i gang hos Tørslev Køreskole

Vores dedikerede hold af erfarne kørelærere sikrer dig den rette balance mellem teoretisk viden og praktisk erfaring. Når du vælger os, kan du forvente undervisning, der går i dybden og forbereder dig på nogle af de trafiksituationer, der kan opstå.

Ønsker du et kørekort til minibus med et skarpt fokus på kvalitet, praktisk erfaring og en dybtgående teoretisk forståelse, er du velkommen hos Tørslev Køreskole i Stenløse. Book din plads til næste holdstart online eller kontakt os nu.

Ring til os på 20 21 07 13 eller kontakt os via formularen her på siden, og kom et skridt nærmere på dit D1 kørekort.

Ofte stillede spørgsmål

Et D1 kørekort er et kørekort, hvor du må køre minibusser med op til 17 passagerer inklusiv førersædet. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en snak om, hvorvidt et D1 kørekort passer til dine behov og ønsker.

For at kunne erhverve et D1 kørekort skal du være mindst 21 år gammel samt have et gyldigt kørekort til personbil (kategori B).

Uddannelsestiden til et D1 kørekort kan variere, men det tager typisk mellem 8 og 12 uger, afhængigt af tider til prøver og dine egne behov. 

Omkostningerne til et minibus kørekort inkluderer teoriundervisning, praktisk træning, prøvegebyrer og eventuelle ekstra køretimer. Prisen kan derfor variere alt efter dine individuelle behov. Kontakt os endelig for at høre mere om en forventet pris til dig.