Lastbilkørekort

Tag C kørekort til lastbil hos Tørslev Køreskole i Stenløse

Erhverv et lastbilkørekort C og C1

Hos Tørslev Køreskole i Stenløse tilbyder vi erhvervelse af lastbilkørekort til både C1 (lille lastbil) og C kørekort (stor lastbil). Her bliver du guidet sikkert gennem hele processen med kvalitetsundervisning og engagerede kørelærere.

At tage et lastbilkørekort bærer et stort ansvar med sig ude på vejene. Derfor er det vigtigt at vælge et sted, der lægger vægt på kvalitetsundervisning. Derfor er høj kvalitet i undervisningen en helt central kerneværdi for os. Det giver de bedste forudsætninger for dig og resulterer i de sikreste bilister.

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i gang med dit C kørekort eller C1 kørekort med samme, er du altid velkommen til at kontakte os – eller book dit hold direkte her på siden.

Vores pakke til C kørekort inkluderer:

  • 16 teorilektioner eller til bestået (3 mdr)
  • 14 kørelektioner på vej
  • Leje af lastbil til køreprøven
  • Glatbane 4 lektioner (KKA i Sorø)
  • Gebyr til Færdselsstyrelsen

Hvad siger vores elever?

Professionel, lidt bestemt (behøves så gamle gutter som jeg kan forstå det) men også hyggelig undervisning både mht. det praktiske og det teoretiske. En helt igennem god oplevelse som gjorde at jeg fik mit C kørekort i hus uden problemer.

Kan kun anbefale Tørslev Køreskole.

Har lige bestået kørekort til vogntog hos Tørslev Køreskole.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem, de har en rigtig god tilgang til undervisningen, og er virkelig god til at sikre at stoffet forstås.

Rigtig god systematisk tilgang. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang.

Jeg kan varmt anbefale Tørslev Køreskole!

Vi giver de bedste forudsætninger

Vores team af rutinerede kørelærere er med til at sikre, at hver enkelt elev får en lærerig og målrettet undervisning. Med mange års erfaring bag rattet sørger vi for at skabe en undervisningsatmosfære, der både er motiverende og engagerende, så du får de bedste forudsætninger, når du sætter dig ind bag rattet med eksempelvis et C kørekort.

Kontakt os for et lastbilkørekort

Hvorfor skal du tage lastbilkørekort hos Tørslev Køreskole? Vores tidligere elever taler varmt om både vores engagerede kørelærere, deres professionalisme, og ikke mindst deres evne til at formidle viden med et stort engagement. Derudover er det vigtigt for os at sikre os, at du ikke blot kan bestå prøverne, men rent faktisk også er en sikker lastbilchauffør ude i trafikken med dit lastbilkørekort.

Ønsker du at tage et lastbilkørekort et sted med et kompromisløst fokus på kvalitet, erfaring og indlæring, er du velkommen hos Tørslev Køreskole i Stenløse. Book tid online eller kontakt os allerede i dag på 20 21 07 13.

Ofte stillede spørgsmål

For at opnå et lastbilkørekort (C) skal du være fyldt 18 år og have et gyldigt kørekort til personbil (B). Du vil også skulle fremvise lægeerklæring, deltage i obligatorisk undervisning samt bestå både en teoretisk og praktisk prøve.

Med et C kørekort i Danmark må du køre lastbiler med en totalvægt på mere end 3.500 kg. Du må også trække en trailer eller anhænger, der vejer op til 750 kg.  Har du brug for at kunne køre med større trailere eller anhænger, skal du også have et CE kørekort.

Prisen for et lastbilkørekort varierer og afhænger af dine individuelle behov. Du er meget velkommen til at kontakte os med det samme, så vi kan finde en forventet pris til dig.

Hos Tørslev Køreskole har vi et team af dedikerede kørelærere, som har mange års erfaring med at uddanne sikre og kompetente chauffører. Vi investerer i moderne køretøjer og undervisningsmateriale for at kunne give dig de bedste forudsætninger.