Stort kørekort

Åbn op for jobmulighederne med et lastbilkørekort

Stort kørekort til C1 og C

Drømmer du om at kunne køre lastbil og den frihed, der følger med? Vi tilbyder lastbilkørekort til både C1 (lille lastbil) og C (stor lastbil). Tag kortet hos Tørslev Køreskole og tag skridtet mod de åbne veje allerede i dag.

At have et stort kørekort åbner op for en masse jobmuligheder. Det kan være nøglen til en karriere som lastbilchauffør, hvor du får chancen for at køre lastbil i hele landet, i udlandet, eller det kan give dig færdighederne til at håndtere større køretøjer til private formål.

At erhverve sig et kørekort til lastbil er mere end bare at bestå en prøve. Vi kombinerer teoretisk viden med praktisk køreerfaring – alt sammen i bedste kvalitet. Her dykker vi ned i de vigtige trafikregler og sikkerhedsstandarder, og du modtager kørelektioner på manøvrebane og på vej.

Vores pakke til stort kørekort inkluderer

  • 10 teorilektioner eller til bestået (3 mdr)
  • 6 kørelektioner på vej
  • Leje af lastbil til køreprøven
  • Gebyr til Færdselsstyrelsen

Hvad siger vores elever?

Professionel, lidt bestemt (behøves så gamle gutter som jeg kan forstå det) men også hyggelig undervisning både mht. det praktiske og det teoretiske. En helt igennem god oplevelse som gjorde at jeg fik mit C kørekort i hus uden problemer.

Kan kun anbefale Tørslev Køreskole.

Har lige bestået kørekort til vogntog hos Tørslev Køreskole.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem, de har en rigtig god tilgang til undervisningen, og er virkelig god til at sikre at stoffet forstås.

Rigtig god systematisk tilgang. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang.

Jeg kan varmt anbefale Tørslev Køreskole!

Dygtige og erfarne kørelærere

Hvor du beslutter at tage dit stort kørekort kan have en afgørende indflydelse på din kørsel på vejene. Tørslev Køreskole har dygtige, erfarne kørelærere og et stort fokus på elevernes udvikling som vil sikre, at du ikke blot består, men også kommer ud på vejene som en sikker bilist i forhold til andre trafikanter, mulige udfordringer du kan møde og lignende.

Nye erhvervsmuligheder

Et stort kørekort kan være en vej mod nye erhvervsmuligheder, og måske dit drømmejob som lastbilchauffør. Vi kan hos Tørslev Køreskole i Stenløse hjælpe dig godt på vej. For os handler det ikke kun om, at du skal kunne bestå køreprøven – det er nemlig i høj grad afgørende, at du bliver en ansvarlig og sikker lastbilchauffør på vejene.

Hvis du er på udkig efter en køreskole, hvor kvalitet, dybdegående læring og erfarne kørelærere går hånd i hånd, er du velkommen hos Tørslev Køreskole. Tilmeld dig ved at udfylde vores formular eller kontakt os på 20 21 07 13.