Lynkursus

Vi tilbyder lastbil kørekort lynkursus

Tag et lynkursus til lastbil kørekort

Leder du efter en køreskole, hvor du hurtigt kan få taget et lastbil kørekort? Hos Tørslev Køreskole tilbyder vi lynkursus til lastbil kørekort til dig, der har brug for at det hele skal gå stærkt og effektivt. Selvom det er et lynkursus, kan du være sikker på, at du bliver klædt lige så godt på, som hvis det var et helt normalt kursus.

Vores lynkursus til lastbil kørekort er designet og tilrettelagt med fokus på intensiv træning og maksimal læring uden at gå på kompromis med kvalitet.

Et normalt kursus gennemføres på 8-12 uger, hvorimod et lynkursus til lastbil kørekort forventes at kunne gennemføres på ca. 4 uger. Vi er som udgangspunkt små hold, og der kan forekomme 1 til 1 undervisning.

Hvordan fungerer det?

Når man tager et lynkursus til lastbil kørekort, kommer vi gerne ud og underviser i teori. Så hvis I er en gruppe, der ønsker et lynkursus til lastbil kørekort, tilbyder vi løsninger. Prisen er højere (kr. 5.500) udover lovpakken, men vi sikrer, at du får noget for pengene i sidste ende.

Forventet tid frem mod kørekortet er afhængigt af ventetid hos :

  • lægen
  • behandling af ansøgning om kørekort hos færdselsstyrelsen
  • køreteknisk anlæg
  • bookning af prøver hos færdselsstyrelsen (ventetid)

Når teoriprøven er bestået skal følgende 3 forhold planlægges:

  • Forberedelse til køreprøve
  • Afholdelse af køreprøven
  • (Køreteknisk anlæg hvis det ikke er afviklet inden teoriprøven)

Brancher vi hjælper brandmænd stillads arbejdere slamsuger chauffører kloakrenovering politiet brededskabet folk der skal bruge kørekortet for at opfylde kriterierne for at læse til kørelærere militæret amabssade chauffører mekaniker lærlinge højere uddannelser // så man ikke kan få AMU støtte iht DUN kategorier brøndborer underboring synsfolk alle strømpeforing entreprenører der kører maskiner frem og tilbage"

Er man i tvivl, er man altid velkommen til at ringe

Hvad siger vores elever?

Professionel, lidt bestemt (behøves så gamle gutter som jeg kan forstå det) men også hyggelig undervisning både mht. det praktiske og det teoretiske. En helt igennem god oplevelse som gjorde at jeg fik mit C kørekort i hus uden problemer.

Kan kun anbefale Tørslev Køreskole.

Har lige bestået kørekort til vogntog hos Tørslev Køreskole.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem, de har en rigtig god tilgang til undervisningen, og er virkelig god til at sikre at stoffet forstås.

Rigtig god systematisk tilgang. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang.

Jeg kan varmt anbefale Tørslev Køreskole!

Lynkursus hos os

Tager du et lynkursus til lastbil kørekort hos os, er det vigtigt, at:

  • du er fleksibel og, som udgangspunkt kunne modtage undervisning i dagtimerne.
  • du med det samme bestiller en lægeattest og gerne have den med ved 1 teoritime.
  • du er fleksibel med transport til prøvestedet, da den korteste ventetid KUN kan opnås ved at se på hele Sjælland efter teoriprøver.

Ønsker du at tage dit kørekort hos os, kan du ringe til os på telefon 20 21 07 13 eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender retur, så hurtigt vi kan, så du kan komme i gang med dit lynkursus til lastbil kørekort.

Ofte stillede spørgsmål

Hos Tørslev Køreskole indebærer et lynkursus til lastbil kørekort et intensivt program, der er designet til at få dig hurtigt igennem uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. 

Vores lynkursus er designet, så du kan forvente at gennemføre det på ca. 4 uger, såfremt alt løber efter planen. Det er en del hurtigere end normale forløb, der normalt gennemføres på ca. 8-12 uger.

Prisen på et lynkursus til lastbil kørekort er højere end et normalt forløb. Prisen kan dog variere og afhænge af dine individuelle behov. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en forventet pris til dig.

Hos Tørslev Køreskole tilbyder vi fleksible forløb og kurser, så de passer til dine behov. Med vores dygtige og erfarne kørelærere  er du sikret at blive klædt godt på til at kunne køre trygt og sikkert på vejene uanset hvilket kørekort, du tager.